FREMTIDEN TIL BYGDA – SVEIN DALVA

Det er nå absolutt tid for å diskutere hva bygda vil i fremtiden 👍🏻
Håper mange vil sette av kvelden, og sette av litt tid fremover for å sikre videre utvikling av bla sosialtiltak, aktiviteter og kultur.
Bygdalaget og Sluselaget er nå ett og samme, og disse lagene med dets styrer har de siste 15-20 årene sørget for oppbygging av Slusedag, Slusedans, Sluseløpet, kjempet for – og bevart – Straumen Skule, stått på for ny barnehage, bygging av skikkelig servicebygg på Notaflåt, sandvolleyballbane, stor grillhytte på «gamle» Notaflåt (sammen med Speidergruppen – bare for å nevne noe….

Jeg har selv hatt gleden av å være med i styret i Bygdalaget i mange år, sammen med dyktige sambygdinger😍
Utfordringen har vært rekruttering og en opplevelse av en noe dalende interesse de siste årene. Samtidig har jeg alltid opplevd svært positive tilbakemeldinger når store arrangement har blitt gjennomført.

Nå står vi i fare for at det er 5-6 stk som sitter igjen, og disse kan ikke gjøre dette alene. Slusedag og evt Slusedans krever min 60-80 mann for å gjennomføre.
Og da ikke bare selve arrangementsdagen – her er det også arbeid med forberedelser.

Derfor mener jeg det er viktig at en vurderer om det er noe en kan bidra med for å holde godt trøkk i bygda vår. Start med å møte på årsmøte 👌🏻👍🏻 Det er IKKE skummelt 😉

NB;
Ta kontakt med Turid Askeland tlf 920 94 199 om du vil være med eller lurer på noe.
Evt kommenter Skjoldastraumen sin Facebook-side 👌🏻

MVH SVEIN DALVA