SLUSELØPET 2013 SUKSESS

Det tredje Sluseløpet ble nok en suksess!

Været var flott og perfekt for trim, mosjon og konkurranse løping. og ikke minst deilig for de som hadde tatt turen for å se på 🙂

vi startet med oppvarming! (trykk på bilde)

DSCF5215

det deltok 52 registrerte i trim løpet, det gikk mange flere rundt løypen men disse var registrert i barneløpet og konk.løpet senere på dagen slik at deltakelsen var nok opp mot fjor året(114).

Barneløpet ble nok en gang en fantastisk opplevelse med 103 barn som sprang det de orket.

Konkurranseløpet satte både deltaker rekord og løpsrekorder i både dame og herre klassen. totalt 101 sprang alt de kunne(75 i fjor). Det gledelige med deltakelsen er flere løpere i begge ender av resultatlisten, uten å fornærme noen 🙂

Halvard Hanevold deltok og endte på 10.plass. Vi reklamerte med «mål krefter med Hanevold» dette var tydeligvis en inspirasjon for flere.

Vinner i dameklassen ble Maryna Novik på ny løyperekord for damer på tiden 17.34

i herre klassen vant Morten Velde også på ny løyperekord for herrer på tiden 14.24