Sluseløpet 2014 – FOLKEFESTEN

Folkefesten

Sluseløpet 2014 gikk av stabelen søndag 07. september, og ble en folkefest for små og store. Løpere i alle aldre strømmet til Skjoldastraumen for å konkurrere og selv værgudene spilte på lag.

I år var selveste Olaf Tufte med oss. Han skrev autografer og lot seg velvillig fotografere sammen med store og små. Olaf Tufte hadde for øvrig treningstur på lørdag sammen med vinnerne av konkurransene på Radio 102 og Facebook. De fikk en løpetur, samt en padletur i Skjoldafjorden sammen med Olaf.

Nytt i Sluseløpet var lagkonkurranse, og bl.a. Skjold IL og Tysvær Kano- og kajakklubb stilte med flere lag. Dette resulterte i rekordoppslutning. Vi talte til slutt 89 deltakere i Trimløpet, 155 barn i Barneløpet og 165 påmeldte i Konkurranseløpet – og dermed ny rekord !! I tillegg var det utallige tilskuere som hoiet og skreik langs løypene.

Vi i Skjoldastraumen Bygdalag er stolte over at så mange tok turen til årets Sluseløp og oppfordrer alle til å holde formen ved like til neste år. Husk;