SLUSEDAGEN 2014

Velkommen til Slusedag lørdag 21. juni

 

Da er dagen kommet som vi har planlagt så lenge og gleder oss til. Det ser også ut til at ”værgudene” er med oss i år J Da ligger alt til rette for en flott dag i idylliske Skjoldastraumen, med eneste saltvannssluse som er i drift i Norden.

 

Vi åpner klokken 1000 og alle våre boder er klare til å ta imot deg. Vi byr på en variert dag der du kan få med deg slusing, sveiving av gammel slusebro, mini konsert med messingblåsere, familie konsert, apell fra Fairtrade, salgsboder, fiskedam, lykkehjul, tombola, loddsalg og jammen kommer det også sjørøvere.

 

Vår populære restaurant byr på fiskesuppe, grillet laks og fiskeburgere. Her kan en ta en pust i bakken og nyte den gode maten. Kafe har vi inne på grendesenteret med kaker, vafler, rundstykker, brus m.m

 

For hele programmet se årets Sluseavis

 

Velkommen !

 

For Sluselaget

Monika Lindanger