SLUSELØPET 2012

TAKK TIL ALLE SOM DELTOK OG VAR MED Å LAGE SLUSELØPET 2012 TIL EN FESTDAG.

341 deltakere totalt, 114 i trim, 152 i barn og 75 i konkurranse klassen. over dobbelt så mange som i fjor!

Vi er veldig fornøyde med deltakelsen i de ulik klassene,  men så mye publikum! det må minst ha vært 200 som stod å heia.
Noe av det som gjør løypen godt likt er nettopp det at løperene spring gjennom sentrum med slusene og her står publikum langs veien halveis i løpet. då blir dei heia fram.
Vi synes det er kjekt å høre fra konkurranse løperene at løypen er fin og kupert med «monsterbakken» midt i løpet, som gjør den ekstra utfordrende.

Høydepunktet var barneløpet med 152 unger som stormet avgårde. det var et fantastisk syn.

i konkurranse klassen stillte det 75 løpere!

Vinner i herre klassen ble Stian Vestbø med tiden 14.31 på andre plass Thomas Finshus og Thomas Alsgaard på tredje.

Vinner i dame klassen ble Maryna Novik med tiden 17.42 på andre plass Hanne Steinstø og Janne Elin Vatnaland på tredje.

Det er skikkelig gøy å få så mange positive tilbakemeldinger.
Det var 2.gang vi arrangerte sluseløpet. i fjor var det 130 totalt, (i år 341). Me ville satse videre og ta arrangementet opp ett hakk.
At me skulle få slik respons var overveldende og litt uventa, sjøl om me i forkant reklamerte at me tok mål av oss å doble fjoråret.
Om det var god markedsføring, Thomas Alsgaard eller det fine været  som gjorde susen får me aldri vite 🙂 det var vel ein kombinasjon.