Til lag og foreninger om Slusedagen

INFO TIL LAG OG FORENINGER I SKJOLDASTRAUMEN

FRA

Slusedagen i år blir 23 juni. Denne dagen gir dere en god mulighet for å tjene penger til deres lag og bidra til at Slusedagen blir en innholdsrik dag. I den forbindelse vil vi komme med litt informasjon til alle lag og foreninger i Skjoldastraumen.

 

Vi i Sluselaget er opptatt av at det er lag og foreninger som holder til i Skjoldastraumen som skal ha mulighet for å tjene penger denne dagen. Derfor er det dere som får førsteretten. Vi er og avhengig av at dere er med på å skape nye aktiviteter slik at alle som besøker oss denne dagen kan ha en trivelig dag, både små og store. For å få stå og selge er det viktig at lag/forening er aktive.

Vi er åpen for det meste så kom med forslag til oss.

Eks på aktiviteter som tidligere er blitt gjennomført av lag og foreninger: Fiskedam, lykkehjul, tombola, parkering, spikerslag, salg av leker, ring kast, hesteriding, tipp og vinn, heliumballinger med mer. I tillegg er det pølsesalg og kafé.

Noen poster blir som regel gjennomført av faste klasser, foreninger men tas opp til vurdering hvert år.

Søknader/forespørsler om aktiviteter som deres lag/forening ønsker å bidra med kan sendes på mail til: bjorn.arne.steinsland@transportkompetanse.no

Eller mobil 483 27 405 Bjørn Arne Steinsland

Dette skriv ligger også ute på www.skjoldastraumen.no.

 

Mhv

Monika Lindanger

Sluselaget