Hjertestarter til Skjoldastraumen

Når minuttene skiller på liv og død, blir sekundene lange. Kommer ambulansen tidsnok? Klarer du å gi hjertekompresjon? Er det nok? Eller er det helt stopp?

Nå SPLEISER VI TIL HJERTESTARTER I SKJOLDASTRAUMEN. Det gir en ekstra mulighet når vi trenger det, en ofte livreddende mulighet når sekundene tikker. Med offentlig plassert hjertestarter, og flere med hjertestarterkurs vil vi styrke sikkerheten til folk i bygden vår. SPLEIS gir oss denne muligheten. DU KAN BIDRA!

Pengene går til innkjøp av hjertestarter fra Røde Kors, innkjøp og innstallasjon   av varmeskap, utstyr som trengs, vedlikehold og ikke minst KURS for 10 stk. Blir det mange penger vi får spleiset inn her, kan vi ha flere kurs for enda flere.

Det vil bli gitt offentlig opplæring/visning også etter første kurs, så flere kan få muligheten til å se hvordan man skal bruke hjertestarter.

Den vi kjøper inn heter G5 og måler selv hvor mye trykk som skal gis alt etter størrelse/vekt på person. Dette er en hjertestarter som normalt koster 20000kr. Vi fikk den rimeligere i forbindelse med Black Friday tilbudet til Røde Kors så den er allerede bestilt. Derfor trenger vi penger NÅ. Kurs for 10 stk koster 9000 kr. Varmeskap 4000 kr. Spesialdukke til bruk under opplæring koster ønsker vi også å kjøpe inn. Utskiftbart utstyr må også handles inn. Klarer vi dette før jul?

SR-BANK HAR ALLEREDE BIDRATT MED 5000 KR TIL SPLEISEN og ikke minst selve løsningen som gjør det mulig: SPLEIS. Bedrifter og private kan bidra her med ønsket sum. Bedrifter kan få kvittering for sitt bidrag til regnskapet.

 

trykk her

 

eller følg linken https://www.spleis.no/project/24241

 

Kontakt gjerne prosjektleder Tove Iren Fure, tlf 46407955, tifure@me.com, dersom du har spørsmål eller trenger mer info i forbindelse med ditt bidrag til SPLEISEN.