SLUSEDANS – NOTAFLÅT

23. june 2018 kl. 21:00, slutt kl. 01:00

23. JUNI KL 21.00 – 01.00 NOTAFLÅT I SKJOLDASTRAUMEN
 
Aldersgrense 15år / 18år i serveringsteltet
 
INNGANG KR 300,-
 
Musikk: THE VOSSA REBELS OG THE KVEDNABEKKJERS
 
 
 
DET BLIR SATT OPP TELT DERSOM REGN !
KIOSK MED BL.A. SALG AV ØL – CIDER – M.M.
 
ARR: SKJOLDASTRAUMEN BYGDALAG
 
 
The Vossa Rebels:
Hausten 2010 starta fire gutar frå Voss å spela i band. Dei fann fort ut at det var rockabilly dei skulle legge sjela si i. No er gutta blitt 14-17 år og rockar hardare enn nokon gong. Dei har hatt mange spelejobbar på kneiper og festivalar og er no klare med debutalbumet sitt «Bedop»
Bandet heiter sjølvsagt the Vossarebels og har skrive halvparten av låtane på albumet sjølve. Ken Bruno har skrive tekstane for dei.
Så stapp plata i spelaren og skru opp! Dette er energisk rockabilly spelt av «ungdommen no til dags»
Se også The VossaRebels på Norske Talenter 2018
 
The Kvednabekkjers:
The Kvednabekkjers ble startet opp i høsten 2009 av Tommy og Wolfgang. De prøvde da å lage fengende låter i Wolfgangs hjemmestudio, som baserte seg på Bokns folk og historie. Det resulterte i at tre sanger var ferdige i romjula det året, til gode responser fra folk og fe. I 2010 kom det mer materielle, samt at bandet økte besetningen med Jardar Havikbotn, Eirik Nedrebø og Kjetil Østebøvik.
 
En uke etter The Kvednabekkjers suksessfulle opptreden på Skjoldastraumen sommeren 2012, døde gitarist/vokalist Tommy Øvrebø. Resten av bandet bestemte seg for å spille inn et album, «Bekkjens Sildring», som kom ut i 2014. Releasekonserten ble en minnemarkering for Øvrebø. I 2017 kom albumet «Ventetiå».
 
Spiller norsk country-rock, med et snev av ballader og cover låter fra landets mest kjente artister» Det blir garantert allsang!
 
«Detta må var begynnelsen på den nye, reine og utsøkte stilarten så eg ville kaldt for melodisk kvednapop med et snev av rytmar å tonar frå kvednå sitt voldsomme dreiemoment»